Dilluns 20:30 i Dijous a les 20:10 h

_____________________________________________

Les sessions de Kundalini Ioga són trobades setmanals en què podràs reconnectar amb tu mateixa, aprendre tècniques i metodologies per a asserenar la teva ment i poder tonificar i flexibilitar el teu cos.

El Kundalini Ioga és el ioga de la consciència, i es treballa en el despertar de l’energia del Kundalini situada a la base de la columna. A partir d’exercicis, meditacions i el cant de mantres aquesta energia comença a despertar, i puja a través dels xacres per elevar la consciència.

Kundalini Ioga també se l’anomena com l’art i la ciència de l’alliberació, ens alliberem de ser esclaus dels desitjos de l’ego, dels hàbits negatius. L’ alliberació és necessària per canviar els hàbits negatius i canviar-los per uns de positius que ens fan feliç, física, mental i espiritualment.

El ioga ens aporta la qualitat de sintonitzar-nos amb el més subtil, de poder-nos
desidentificar amb els canvis de la ment i poder estar en contacte amb el nostre ser essencial. Ens aporta un lloc per retrobar-nos, una tecnologia per poder despertar la kundalini que és l’energia adormida que tots posseïm, és l’energia creativa i vital.

La pràctica d’aquesta tècnica mil·lenària ens aporta tranquil·litat i fortalesa interna, i amb el temps percebem un canvi de consciència que ens permet tenir més claredat per prendre decisions amb valentia i des del cor.

La Natàlia Valldeperas (Sanghati) és professora de Kundalini Ioga, terapeuta gestalt  especialitzada en la utilització del llenguatge corporal i artístic com eina de transformació personal. Formada a l’escola Happy Ioga de Barcelona, de la mà de Isabel Solana (Hari Dev Kaur) i Fedora Fontseca. També és arquitecta paisatgista, formada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), membre de l’equip de Recerca en Agricultura Social de la UAB.