Pujades 138 (Poble Nou)

 

Efímers és un projecte d’experimentació per al benestar i el creixement personal al carrer Pujades del Poble Nou de Barcelona.

Som un espai on podràs cuidar el teu cos i la teva ment, amb cursos regulars de Ioga, com l’Ashtanga Vinyasa, el Hatha Ioga o el Kundalini , així com altres  tallers o propostes que s’enfoquen al benestar i al despertar de la creativitat com el Qi Gong (Txi Kung i veu) o el mètode d’alliberament de cüirasses.

Al mateix temps, l’espai d’Efímers és una botiga on hi trobaràs una selecció eclèctica de productes que giren sobre un mateix eix: el benestar. Elements decoratius que creen ambients més càlids per a la llar i ofereixen experiències sensitives excepcionals com poden ser les espelmes de la marca valenciana Lellar.

En definitiva, a Efímers ens agrada apostar per productes i projectes amb els quals compartim valors, com és la marca de cosmètica natural Mamita Botanical Skincare elaborada de forma artesanal a Barcelona i feta amb recol·lecció de plantes del Pirineu.

És una tria de productes que per un motiu o altre ens fan sentir en sintonia amb el plaer i ens aporten  experiències sensitives per despertar la imaginació i reconnectar amb un estat de relaxació.

El projecte també és receptiu a altres propostes  “efímeres” i artístiques com: l’exposició de fotografia i poesia SOMOS, els dibuixos de l’artista Bea Salas o bé  xerrades de nutrició, entre d’altres activitats.

 

…………………………………………………………..

Efímers es un proyecto de experimentación para el bienestar y el crecimiento personal en la calle Pujades de Poble Nou de Barcelona.

Somos un espacio donde podrás cuidar de tu cuerpo y tu mente, con cursos regulares de Yoga, como el Ashtanga Vinyasa, el Hatha Yoga o el Kundalini, así como otros talleres o propuestas que se enfocan al bienestar y al despertar de la creatividad como el Qi Gong (Chi Kung y voz) o el método de liberación de corazas.

Al mismo tiempo, el espacio de Efímers es una tienda donde encontrarás una selección ecléctica de productos que giran sobre un mismo eje: el bienestar. Elementos decorativos que crean ambientes más cálidos para el hogar y ofrecen experiencias sensitivas excepcionales como pueden ser las velas de la marca valenciana Lellar.

En definitiva, a Efímers nos gusta apostar por productos y proyectos con los que compartimos valores, como es la marca de cosmética natural Mamita Botanical Skincare elaborada de forma artesanal en Barcelona y hecha con recolección de plantas del Pirineo.

Es una elección de productos que por un motivo u otro nos hacen sentir en sintonía con el placer y nos aportan experiencias sensitivas para despertar la imaginación y reconectar con un estado de relajación.

El proyecto también es receptivo a otras propuestas “efímeras” y artísticas como: la exposición de fotografía y poesía SOMOS, los dibujos del artista Bea Salas o charlas de nutrición, entre otras actividades.