Mamita Botanical Skincare

Mamita Botanical Skincare, aliments per a la pell!

Ara els podràs trobar també a la nostre botiga online i a Pujades 138!

_________________________________________

Mamita Botanical Skincare és un projecte de cosmètica natural amb produces 100% orgànics realitzats al Parc Natural de Collserola.

Mamita fusiona ingredients propis de la cultura mediterrània i llatinoamericana. Recol·lecten les seves plantes de forma silvestre, respectant el seu cicle natural.

Tant a la nostra botiga online com a la botiga de Poble Nou, podràs trobar tots els productes de la gamma de cosmètica natural Mamita. Aquí podreu descobrir els diferents productes i les seves excepcionals propietats:

 

CREMA SUPER LINDA, amb ANTIOXIDANTS D’ACHIOTE I LLAVOR DE RAÏM (50ml)

La crema Antioxidant Super Linda conté un alt contingut en carotenoides, tocoferols i tocoferols i polifenols, per oferir una protecció integra i reestablir la lluminositat de la pell, protegint-la davant la contaminació ambiental. La combinació d’olis essencials d’espígol i gerani, junt amb elements minerals com el silici, tonifica la pell, oferint benestar, suavitat i fermesa.

EXFOLIANT FACIAL, amb ARRURRUZ Y CÚRCUMA (125ml)

L’Arrurruz s’ha utilitzat tradicionalment per suavitzar la pell, deixant una especial sensació d’allisament i neteja. Les propietats tòniques de la cúrcuma, les exquisites textures i aromes cítrics de la llimona i la bergamota, junt amb les accions emolents i calmants del karité i l’oli d’ametlles dolces, fan que les cèl·lules mortes i impureses de la pell s’eliminin, hidratant-la i protegint-la al mateix temps, deixant-la suau i amb un aspecte radiant.

NETEJADOR EN POLS i MASCARILLA, amb ARRURRUZ I FLORS D’ESPÍGOL (190gr)

Netejador en pols que adapta un ancestral mètode d’higiene i bellesa als temps actuals. El caolí opacifica, descongestiona, absorbeix i elimina impureses. Les farines d’arròs, ametlla i cigró, aporten els nutrients necessaris per la regeneració de la pell. L’arrurruz aporta suavitat, brillantor i bellesa a la pell. Les flors d’espígol mòltes, junt amb l’oli essencial d’aranja, contribueixen amb els seus efectes tònics i astringents, a una gran sensació de frescor i rejoveniment.
*Indicat per pell Sensible, Mixta, Grassa.

OLI REVITALITZANT PER COS I CABELL, amb ACHIOTE I OLIVERA (250ml)

L’ Oli Revitalizant per cos i cabell, conté elements antioxidants aportats per l’achitoe i l’oli essencial de romaní. Els olis vegetals d’ametlles dolçes, jojoba i olivera, contribueixen amb els seus àcids grassos a hidratar, netejar i aportar els nutrients necessaris per que tant la pell com el cabell, tinguin un aspecte òptim. Els olis essencials d’aranja i espígol tonifiquen la pell i el cabell, aportant frescor i benestar.

TÒNIC ELIXIR PURFICANT, amb ALOE VERA, ROMANÍ I SÀLVIA ROMANA (125ml)

El Tònic Elixir Purificant conté olis essencials d’arbre del tè, romaní, pi i sàlvia romana, amb accions antisèptiques i antioxidants que cotnribuiran a regular la secreció sebàcia, mantenint la pell amb un aspecte sà i fresc. La combinació de l’activitat astringent i calmant de l’aigua de Hamamelis, el poder antioxidant i antisèptic dels olis essencials i l’acció desintoxicant i emolient del gel d’Aloe Vera i el vinagre de Poma, estimularà i enfortirà la pell, restablint el seu funcionament normal, recuperant la seva energia i força vital.
*Indicat per pell Mixta-Grassa.

SERUM SUPER LINDA, amb ANTIOXIDANTS D’ACHIOTE, ROSA MOSQUETA I NEROLI (30ml)

El Serum Super Linda ofereix una acció global i reparació de la pell. A través dels macerats oliosos d’achiote i calèndula, junt amb els olis vegetals de rosa mosqueta, germen de blat i llavors de raïm, aportaran els componentes necessaris per accelerar el sanejament de la pell, reduint les arrugues i imperfeccions i mantenint la seva vitalitat. Els olis essencials d’espígol, neroli i ylang-ylang, calmaran la pell irritada, contribuint a una complerta regeneració, millorant també l’estat d’ànim.

NETEJADOR EN POLS i MASCARILLA, amb ARRURRUZ I FLORS DE ROSA (190gr)
Netejador en pols a base de farines d’avena, ametlles i arròs, que aportaran vitamines i minerals amb un efecte calmant i revitalizant. L’arrurruz rejoveneix i contribueix a millorar la tersura de la pell. L’efecte absorbent del Caolí, unit a les propietats astringents de les flors de rosa mòltes i emolients de les flors d’hibisc, aportaran la hidratació necessària per a tots els tipus de pell. Des del punt de vista sensorial, la rosa contribueix a l’equilibri emocional, amb les seves propietats calmants, potenciant l’aroma de les flors.
*Indicat per pell Sensible, Mixta, Seca.

 

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. MOLT addicta a l’Oli per cos i cabell. Després d’haver estat al sol i abans d’anar a dormir, et deixa la pell molt i molt suau, amb olor a natura, i et despertes com una diva. Fantàstic.

    • Ens alegra molt que t’hagi agradat! aquest oli és una mescla d’olis d’oliva, ametlles dolces i jojoba entre d’altres i és revitalizant i activa la ciruclació a part de ser súper hidratant! serveix tant per la pell com pel cabell fosc: es recomana 1 cop a la setmana. Gràcies pel teu comentari! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *